آموزشی

جدید ترین قوانین یوتیوب که باید بدانید ! + قوانین کپی رایت📌

قوانین یوتیوب

قوانین یوتیوب چیست ؟ در یوتیوب خبری از آسان گرفتن نیست! بنابراین، اگر قوانین این پلتفرم را جدی نگیرید، ممکن است به مشکل بر بخورید با خرید اکانت یوتیوب پریمیوم از امکانات پرمیوم آن بهره مند شوید.

بسیاری از یوتیوبرهای تازه‌کار فکر می‌کنند که اگر کانالشان پرطرفدار شود یا توانایی کسب درآمد را پیدا کنند، یوتیوب دیگر به آنها سخت نمی‌گیرد. اما واقعیت این است که حتی کانال‌های بزرگ و معروفی مثل NoMadU55555 و BÚN BẮP TV که بیش از ۲ میلیون سابسکرایبر دارند، در یک روز به طور کامل از یوتیوب حذف شدند. به عبارت دیگر، یوتیوب هیچ توجهی به مدت زمان یا تلاش شما ندارد و همه باید قوانین یوتیوب را رعایت کنند.

یوتیک به‌عنوان یک سرویس معتبر در ارائه حساب های پرمیوم و اشتراکی، با خدمات متنوع، امکانات و مزایای ویژه‌ای را به کاربران خود ارائه می‌کند. برای آشنایی بیشتر با خدمات یوتیک و استفاده از این مزایا و امکانات، کافی است روی لینک کلیک کرده و از پیشنهادهای ویژه خرید اشتراک یوتیوب پریمیوم بهره‌مند شوید.

در این مقاله، قوانین یوتیوب را بررسی کرده‌ایم تا اگر شما نیز صاحب یک کانال یوتیوب هستید یا قصد راه‌اندازی آن را دارید، با آگاهی بیشتری شروع کنید.

اگر به زبان انگلیسی مسلط هستید، می‌توانید از طریق صفحه قوانین یوتیوب تمامی اطلاعات مربوط به قوانین را مطالعه کنید. تغییرات جدید نیز در همان صفحه قرار می‌گیرد و یوتیوب به محض بروزرسانی قوانین، به شما ایمیل اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

لیست عناوین مقاله

چرا باید قوانین یوتیوب را مطالعه کنیم؟

قوانین یوتیوب

عدم رعایت قوانین یوتیوب می‌تواند منجر به دریافت استرایک برای کانال شما شود و استرایک بدترین مشکلی است که ممکن است برای یک یوتیوبر پیش بیاید. به طور ساده‌تر، استرایک یک هشدار از سوی یوتیوب برای کانال‌های متخلف است و اگر شما ۳ استرایک بگیرید، کانال شما به طور کامل حذف می‌شود و تمام درآمدتان از دست خواهد رفت و  خرید اشتراک یوتیوب در این بین به یوتیوبرها توصیه می شود.

علاوه بر این، هر استرایک موجب کاهش نمایش کانال شما به دیگر کاربران یوتیوب می‌شود. برای رفع استرایک‌های اول و دوم، باید ۹۰ روز صبر کنید، زیرا راهی برای حذف سریع آن‌ها وجود ندارد! حتی کانال‌هایی مثل آریا کئوکسر نیز در گذشته یک استرایک دریافت کرده‌اند، بنابراین یوتیوب هیچ تفاوتی قائل نمی‌شود که شما چقدر موفق هستید یا چقدر زمان و تلاش صرف کانال خود کرده‌اید.

یوتیوب هدف اصلی خود را ایجاد یک محیط دوستانه و سرگرم‌کننده برای کاربران در سراسر جهان می‌داند و به همین دلیل رعایت قوانین یوتیوب برای همه یوتیوبرها الزامی است.

یوتیوب همچنین تعداد کانال‌ها و ویدیوهای حذف شده را اعلام می‌کند. طبق گزارش صفحه قوانین یوتیوب، از ژانویه ۲۰۲۲ تا می ۲۰۲۲ بیش از ۴ میلیون کانال به دلیل نقض قوانین از یوتیوب حذف شده است.

در این صفحه، شما می‌توانید اطلاعات دقیق‌تری درباره ویدیوهای حذف شده در بازه‌های زمانی مختلف بدست آورید و عملکرد هوش مصنوعی یوتیوب در حذف کانال‌ها و ویدیوها را مشاهده کنید.

مهمترین قوانین یوتیوب چیست؟

تمامی قوانین یوتیوب از اهمیت خاصی برخوردارند، اما برخی از قوانین یوتیوب که مربوط به کپی‌رایت و مسائل اخلاقی محتوای ویدیوها هستند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند. در این بخش به تفصیل این موضوعات را بررسی می‌کنیم.

قوانین یوتیوب

اسپم و اطلاعات نادرست در یوتیوب

یوتیوب طی سال‌ها توانسته اعتماد میلیاردها کاربر را جلب کند و به همین دلیل محتوای کلاهبردارانه و گمراه‌کننده، غیرقابل پذیرش است. برای مثال، اگر محتوای شما تبلیغ یک سایت کلاهبرداری باشد، یوتیوب با آن برخورد خواهد کرد. همچنین محتوای اسپم یا هرز نیز به هیچ وجه مجاز نیست.

چند نمونه از محتوای اسپم و هرز که یوتیوب با آن برخورد می‌کند عبارتند از:

  • ویدیوهای تکراری و بی‌هدف که مکرراً منتشر می‌شوند.
  • ویدیوهایی که وعده‌های دروغین می‌دهند، مانند تبلیغ کسب درآمد سریع با رفتن به وبسایت خاصی یا کلیک روی لینک.
  • معرفی نرم‌افزارهای مخرب.
  • هدایت کاربران به سایت‌های غیراخلاقی.
  • تبلیغ بازاریابی هرمی.
  • استفاده از دیسکریپشن، تایتل و تامبنیل‌های گمراه‌کننده.
  • تبلیغ خرید و فروش ویو، کامنت، لایک و سابسکرایبر.
  • کپی‌پست کردن کامنت‌های تکراری زیر ویدیوهای دیگر کانال‌ها.

اگر ظاهر کلی کانال شما (از جمله نام، تصویر پروفایل و چنل‌آرت) به گونه‌ای طراحی شود که شبیه به یک کانال بزرگ باشد تا از طرفداران آن استفاده کنید، این نیز تخلف محسوب می‌شود. خرید کامنت، ویو، سابسکرایبر و لایک نیز ممکن است به اخطار منجر شود.

در کل، هرگونه رفتار غیرواقعی که در چنل شما مشاهده شود، می‌تواند موجب اخطار و برخورد یوتیوب شود.

محتوای حساس در یوتیوب

یوتیوب به شدت با محتوای حساس که برای کاربران، به ویژه کودکان، مضر باشد برخورد می‌کند. محتوای جنسی، پورنوگرافی، و سوءاستفاده‌های جنسی از جمله تخلفاتی هستند که ممکن است به حذف ویدیو و حتی حذف کامل کانال منجر شود (حتی برای بار اول). نمایش اندام‌های جنسی، چه به صورت واقعی و چه به صورت انیمیشن، تخلف جدی محسوب می‌شود.

تامبنیل‌های ویدیوهایی که تصاویر مستهجن، خشونت‌آمیز یا گمراه‌کننده دارند، نیز موجب حذف ویدیو و استرایک کانال خواهند شد. همچنین، اگر ویدیوهایی کودکان را به انجام رفتارهای خطرناک تشویق کند یا اطلاعات شخصی دیگران را فاش کند، باعث استرایک و پیگرد قانونی خواهد شد.

همچنین، هرگونه تشویق به خودکشی یا آسیب رساندن به جسم، باعث حذف ویدیو و استرایک می‌شود.

محتوای خشونت‌آمیز و خطرناک

ترویج خشونت، سخنرانی‌های تنفرآمیز، یا تشویق به رفتارهای غیرقانونی، موجب استرایک و حذف ویدیو خواهد شد. ویدیوهایی که در آن‌ها اقدام به انجام کارهای غیرقانونی می‌شود، یا چالش‌های خطرناکی که ممکن است به افراد آسیب برساند، نباید در یوتیوب بارگذاری شوند. آموزش هک، ساخت مواد مخدر، و سایر فعالیت‌های غیرقانونی نیز ممکن است باعث حذف فوری کانال شما شود.

تبلیغ و فروش محصولات خاص

یوتیوب با تبلیغ برخی از محصولات خاص که قوانین یوتیوب آن را نقض می‌کنند، برخورد می‌کند. این محصولات شامل موارد زیر هستند:

  • الکل.
  • اطلاعات مالی دزدیده شده.
  • اسناد یا ارز تقلبی.
  • مواد مخدر.
  • مواد منفجره.
  • فروش اعضای بدن.
  • حیوانات در حال انقراض.
  • سلاح گرم و لوازم جانبی آن.
  • نیکوتین و ویپ.
  • سایت‌های قمار آنلاین.
  • داروهای بدون نسخه.
  • خدمات جنسی و پزشکی بدون مجوز.
  • قاچاق انسان.

تبلیغ هرگونه محصول یا خدمات مرتبط با موارد بالا، موجب استرایک و حذف ویدیو خواهد شد.

شایعه‌پراکنی و نشر اطلاعات نادرست

انتشار اطلاعات غلط که می‌تواند به ایجاد خطرات جدی در دنیای واقعی منجر شود، مانند درمان‌های جعلی برای بیماری‌ها، تحریک به شورش‌ها، یا پخش شایعات که باعث ایجاد حساسیت و آشفتگی می‌شود، باعث حذف سریع ویدیو و کانال خواهد شد.

کپی‌رایت

کپی‌رایت به معنای استفاده از محتوای دیگران بدون اجازه آن‌ها است. یوتیوب دو نوع کپی‌رایت دارد:

  • کپی‌رایت کِلیم (Copyright Claim): زمانی که یوتیوب تشخیص دهد که محتوای شما با محتوای دیگران تطابق دارد، کپی‌رایت کِلیم صادر می‌کند. این نوع تخلف آسیب جدی به کانال نمی‌زند، اما ویدیو کمتر نمایش داده می‌شود.
  • کپی‌رایت استرایک (Copyright Strike): اگر صاحب اثر درخواست حذف ویدیو را از یوتیوب کند، کپی‌رایت استرایک دریافت می‌کنید و باید 90 روز صبر کنید تا استرایک شما برداشته شود. اگر در این مدت 2 استرایک دیگر دریافت کنید، کانال شما به طور کامل حذف خواهد شد.

رعایت این قوانین یوتیوب ضروری است تا از مشکلات جدی و حذف کانال جلوگیری کنید.

قوانین یوتیوب

شرایط و قوانین مانیتایز کانال یوتیوب

برای مانیتایز کردن کانال یوتیوب، باید به برخی شرایط و قوانین یوتیوب توجه کنید. این شرایط شامل موارد زیر می‌باشد:

1. تعداد سابسکرایبرهای مورد نیاز

طبق قوانین یوتیوب برای فعال‌سازی مانیتایز در یوتیوب، باید تعداد سابسکرایبرهای شما بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ باشد. در صورتی که ۵۰۰ سابسکرایبر داشته باشید، بخش تعامل با سابسکرایبرها فعال می‌شود، و اگر تعداد سابسکرایبرها به ۱۰۰۰ برسد، قابلیت کسب درآمد از تبلیغات یوتیوب فعال می‌گردد.

2. واچ تایم مورد نیاز

برای مانیتایز شدن طبق قوانین یوتیوب، باید میزان واچ تایم یا زمان تماشای ویدیوهای شما به حد مشخصی برسد. برای استفاده از امکانات تعامل با سابسکرایبرها باید ۳۰۰۰ ساعت تماشا در ۱۲ ماه گذشته کسب کرده باشید، و برای درآمدزایی از تبلیغات یوتیوب، باید به ۴۰۰۰ ساعت تماشا در همین مدت برسید.

3. اخطارهای کپی رایت

یکی از شروط مانیتایز شدن، نداشتن اخطار کپی‌رایت است. برای فعال‌سازی مانیتایز، باید از قوانین YouTube Partner Program (YPP) پیروی کنید. اگر کانال شما اخطار Copyright Strike یا Community Strike داشته باشد، نمی‌توانید مانیتایز شوید. برای رفع این اخطارها باید اقدام کنید و پس از رفع آن‌ها، می‌توانید به درخواست مانیتایز اقدام کنید. معمولاً سه ماه زمان می‌برد تا این اخطارها رفع شوند. به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • حذف دستی ویدیوهای استرایک گرفته، تأثیری در رفع اخطار ندارد.
  • اخطارهای اکسپایر شده یا وارنینگ‌ها مشکلی برای مانیتایز کانال شما ایجاد نمی‌کنند.
  • اگر شما با یک حساب ادسنس به چند کانال متصل باشید و یکی از آن‌ها به دلیل دریافت سه استرایک مسدود شود، تمام کانال‌ها بسته خواهد شد.

4. فعال‌سازی تأیید دو مرحله‌ای

برای مانیتایز شدن طبق قوانین یوتیوب، باید تایید دو مرحله‌ای حساب گوگل خود را فعال کنید. این اقدام امنیت کانال یوتیوب شما را افزایش می‌دهد. برای فعال‌سازی تأیید دو مرحله‌ای، به بخش Monetization در یوتیوب استودیو رفته و گزینه Turn on now را انتخاب کنید.

مانیتایز شدن از طریق تعامل با سابسکرایبرها

از ۱۳ ژوئن ۲۰۲۳، یوتیوب شرایط جدیدی برای پیوستن به YouTube Partner Program (YPP) اعلام کرد. هدف این تغییرات، ایجاد فرصت‌های بیشتر برای درآمدزایی از یوتیوب برای صاحبان کانال‌ها و تولیدکنندگان محتوا است.  در قوانین یوتیوب با این شرایط جدید، یوتیوب می‌خواهد به سازندگان این امکان را بدهد که سریع‌تر از کانال‌های خود درآمد کسب کنند.

شرایط جدید شامل موارد زیر است:

  • ۵۰۰ سابسکرایبر
  • آپلود حداقل ۳ محتوای معتبر ظرف ۹۰ روز

ثبات و استمرار در آپلود محتوا اهمیت زیادی دارد و یوتیوب به کانال‌هایی که به طور منظم و با نظم محتوا منتشر می‌کنند، فرصت درآمدزایی می‌دهد. البته این بدان معنا نیست که باید روزانه محتوا آپلود کنید، بلکه استمرار در فعالیت‌ها اهمیت دارد.

  • ۳۰۰۰ ساعت تماشا در ۱۲ ماه یا ۳ میلیون بازدید از شورت ویدیوها در ۹۰ روز

برای سازندگان ویدیوهای شورت، به جای زمان تماشا، به ۳ میلیون بازدید از ویدیوهای کوتاه در ۹۰ روز نیاز دارید.

درآمدزایی از شورت ویدیوهای یوتیوب

اگر کانال شما ۱۰۰۰ سابسکرایبر و ۴۰۰۰ ساعت واچ تایم در ۱۲ ماه گذشته داشته باشد یا ۱۰ میلیون بازدید شورت ویدیو در ۹۰ روز کسب کرده باشد، می‌توانید از طریق شورت ویدیوها به درآمد برسید. برای این کار، باید در YouTube Partner Program ثبت‌نام کنید و حداقل یک شورت ویدیو در ۱۸۰ روز گذشته در کانال خود آپلود کرده باشید.

کسب درآمد از تبلیغات یوتیوب

بیشترین درآمد از یوتیوب از طریق تبلیغات است. برای فعال‌سازی درآمدزایی از تبلیغات، باید یکی از شرایط زیر را داشته باشید:

  • ۱۰۰۰ سابسکرایبر و ۴۰۰۰ ساعت زمان تماشا در ۱۲ ماه گذشته
  • ۱۰۰۰ سابسکرایبر و ۱۰ میلیون بازدید از شورت ویدیوها در ۹۰ روز گذشته

با رسیدن به این شرایط، امکان درآمدزایی از تبلیغات و یوتیوب پریمیوم برای کانال شما فعال خواهد شد.

قوانین کپی‌رایت یوتیوب چیست؟

حق کپی‌رایت یا حق چاپ یک حقوق مالکیت معنوی است که از سازندگان آثار مختلف مانند متون، ویدئوها، موسیقی، صدا و آثار هنری حمایت می‌کند. این قانون در قوانین یوتیوب به معنای آن است که دیگران نمی‌توانند بدون اجازه مالک اثر یا پرداخت حق استفاده، از محتوای او در تولیدات خود استفاده کنند. پلتفرم‌های آنلاین مانند یوتیوب که به کاربران این امکان را می‌دهند که محتوا بسازند و آن را بارگذاری کنند، قوانینی در خصوص کپی‌رایت دارند تا از حقوق صاحب اصلی اثر محافظت شود.

عدم رعایت قوانین کپی‌رایت چه پیامدهایی دارد؟

اگر کاربران این قوانین یوتیوب را رعایت نکنند، پلتفرم‌های آنلاین بسته به سیاست‌های خود، ممکن است مجازات‌هایی اعمال کنند. این مجازات‌ها می‌تواند شامل مسدود شدن حساب کاربری یا محدودیت دائمی در ایجاد حساب‌های جدید باشد.

اگر شما هم صاحب یک کانال یوتیوب هستید یا قصد دارید یکی راه‌اندازی کنید، پیش از آنکه به دنبال جواب سوالاتی مانند چطور از یوتیوب کسب درآمد کنیم یا شرایط مانیتایز شدن یوتیوب باشید، بهتر است ابتدا با قوانین یوتیوب و قوانین کپی‌رایت یوتیوب آشنا شوید. این کار کمک می‌کند تا از سرمایه‌گذاری زمان و هزینه برای ساخت ویدئوهایی که حاوی محتوای دارای حق کپی‌رایت هستند، جلوگیری کنید.

یوتیوب چگونه محتواهای کپی‌شده را شناسایی می‌کند؟

یوتیوب طبق قوانین یوتیوب برای شناسایی محتواهای دارای حق کپی‌رایت از سیستم Content ID استفاده می‌کند. هر بار که ویدئویی بارگذاری می‌شود، این سیستم آن را با دیتابیس محتواهای قبلی که به ثبت رسیده‌اند، اسکن می‌کند تا شباهت‌ها و استفاده‌های غیرمجاز را شناسایی کند.

سیستم Content ID به صاحبان آثار اجازه می‌دهد تا از حقوق خود دفاع کرده و تصمیم بگیرند که با محتوای حاوی آثارشان چه اقداماتی انجام دهند.

متأسفانه برخی از کاربران تصور می‌کنند که اگر از ویدئوهایی استفاده کنند که در پلتفرم‌های دیگر بارگذاری شده و در سیستم Content ID ثبت نشده‌اند، می‌توانند قوانین کپی‌رایت یوتیوب را دور بزنند. اما این فرضیه اشتباه است، زیرا طبق قوانین یوتیوب بسیاری از محتواهای صوتی و تصویری (به ویژه موسیقی) تحت محافظت کپی‌رایت قرار دارند و استفاده بدون اجازه، منجر به مشکلات حقوقی برای سازنده محتوا خواهد شد.

چه محتواهایی مشمول قوانین کپی‌رایت یوتیوب می‌شوند؟

اگر محتوای تولیدی شما ویژگی‌های زیر را داشته باشد، ممکن است به عنوان محتوای کپی‌شده شناخته شود:

  • محتوای صوتی، تصویری و ویدئویی که توسط یک فرد دیگر ساخته شده و بدون اجازه در کانال شما و بدون تغییر بارگذاری می‌شود.
  • محتوایی که شامل تمام یا بخشی از آثار صوتی مانند موسیقی، پادکست یا ویدئوهایی مانند فیلم‌های سینمایی، سریال‌ها، انیمیشن‌ها، تصاویر، نقاشی‌ها و سایر فایل‌های بصری دارای حق کپی‌رایت است.
  • محتوای حاوی آثار مکتوب و متنی مانند کتاب‌ها، مقالات یا اسکریپت‌ها که تحت کپی‌رایت قرار دارند.

آگاهی از این قوانین یوتیوب می‌تواند به شما کمک کند تا از مشکلات قانونی جلوگیری کرده و محتوای خود را بدون نقض حقوق دیگران به اشتراک بگذارید.

انواع کپی‌رایت در یوتیوب

زمانی که شما محتوایی را در یوتیوب بارگذاری می‌کنید که توسط سیستم Content ID به‌عنوان محتوای کپی شناسایی شود، ممکن است با یکی از دو اخطار زیر مواجه شوید:

1. خطای کپی‌رایت کلیم (Copyright Claim)

طبق قوانین یوتیوب این خطا زمانی رخ می‌دهد که سیستم Content ID محتوای شما را شبیه به آثار دارای کپی‌رایت شناسایی کند. پس از این شناسایی، صاحب اثر ممکن است تصمیم بگیرد یکی از این سه اقدام را انجام دهد:

  • مسدود کردن ویدئو: ویدئوی شما در کانال مسدود شده و دیگر قابل مشاهده نخواهد بود.
  • محدودیت تماشا: صاحب اثر می‌تواند از یوتیوب بخواهد که ویدئو را فقط برای گروه خاصی از کاربران یا در کشور خاصی محدود کند.
  • اشتراک درآمد: صاحب اثر می‌تواند بخشی از درآمد حاصل از تماشای ویدئوهای شما را دریافت کند.

اگر با چنین اخطاری مواجه شدید، طبق قوانین یوتیوب می‌توانید به صاحب اثر پیام بدهید یا اعتراض خود را به یوتیوب اعلام کنید تا در صورت بروز اشتباه، اخطار حذف شود.

توجه: خطای Copyright Claim فقط روی ویدئوی مورد نظر اعمال می‌شود و تأثیری بر حساب یا کانال شما ندارد. اگر به طور واقعی از محتوای دیگران استفاده کرده‌اید، بهتر است به تصمیم یوتیوب یا صاحب اثر احترام بگذارید و از اعتراض‌های غیرضروری خودداری کنید تا از مجازات‌های شدیدتر جلوگیری کنید.

2. خطای کپی‌رایت استرایک (Copyright Strike)

در صورتی که شما از ربات‌هایی برای دانلود ویدئو از یوتیوب و استفاده از آن در محتوای خود یا استفاده از موسیقی و ویدئوهایی که در پلتفرم‌های دیگر بارگذاری شده‌اند، که دارای کپی‌رایت هستند، استفاده کنید، احتمالاً با Copyright Strike مواجه خواهید شد.

طبق قوانین یوتیوب خطای Copyright Strike به این معناست که صاحب اثر از یوتیوب درخواست کرده تا محتوای شما حذف شود. اگر این درخواست پس از بررسی توسط یوتیوب تأیید شود، علاوه بر حذف ویدئو، بر اساس تعداد اخطارات Copyright Strike که کانال شما دریافت کرده است، یکی از مجازات‌های زیر برای شما اعمال خواهد شد:

  • بار اول: یوتیوب از شما می‌خواهد که آموزش‌های کپی‌رایت یوتیوب را مشاهده کنید تا با قوانین یوتیوب آن آشنا شوید و در آینده از آن‌ها پیروی کنید.
  • بار سوم: اگر پیش از این دو بار اخطار Copyright Strike دریافت کرده‌اید، یوتیوب طبق قوانین یوتیوب ممکن است علاوه بر حذف ویدئوی دارای کپی‌رایت، کانال شما و حساب کاربری متصل به آن را نیز حذف کند و از شما بخواهد که دیگر کانال جدیدی ایجاد نکنید.
  • در استریم: طبق قوانین یوتیوب اگر در حین پخش زنده (استریم) مرتکب تخلف کپی‌رایت شده‌اید، تا ۷ روز از استفاده از استریم یوتیوب محروم خواهید شد و در صورت تکرار، ممکن است کانال و حساب کاربری شما حذف شود.

چگونه بفهمیم که ویدئوی ما کپی‌رایت دارد؟

طبق قوانین یوتیوب و با توجه به اینکه دریافت چندین اخطار کپی‌رایت برای کانال شما خطرناک است، توصیه می‌شود که به‌طور عمدی از آثار دیگران استفاده نکنید. اما اگر نمی‌دانید که محتوای شما مشمول کپی‌رایت هست یا نه، پیشنهاد می‌شود که ابتدا ویدئوی خود را در حالت Private بارگذاری کنید و سپس بررسی کنید که آیا با یکی از دو اخطار Copyright Claim یا Copyright Strike روبه‌رو می‌شوید یا خیر. اگر این خطاها را دریافت کردید، بهتر است ویدئو را حذف کرده و پس از اصلاح بخش‌های کپی‌شده آن را دوباره بارگذاری کنید.

توجه: حتی اگر خطای کپی‌رایت دریافت نکردید، این به این معنا نیست که در آینده برای همان ویدئو با مشکل مواجه نخواهید شد. ممکن است صاحب اثر بعداً متوجه استفاده غیرمجاز از محتوای خود شود و اخطاری برای شما ارسال کند. طبق قوانین یوتیوب بنابراین بهتر است همیشه آمادگی ویرایش یا حذف ویدئوی خود در صورت درخواست صاحب اثر را داشته باشید.

جمع بندی

در این مقاله به بررسی تمامی قوانین یوتیوب پرداخته شده است. در اغلب موارد، ایده‌های ویدئویی کاربران معمولاً با قوانین این پلتفرم نقض نمی‌شود، اما به‌منظور جلوگیری از هرگونه مشکل قانونی یا مسدود شدن حساب کاربری، توصیه می‌شود که قبل از راه‌اندازی کانال خود و شروع به تولید محتوا، با دقت کامل قوانین یوتیوب و مقررات یوتیوب را مطالعه کنید. این کار نه تنها از بروز مشکلات قانونی جلوگیری می‌کند، بلکه به شما کمک می‌کند تا در راستای اصول و استانداردهای یوتیوب حرکت کنید و تجربه‌ای موفق از فعالیت در این پلتفرم داشته باشید و خرید اکانت پرمیوم یوتیوب بستری مناسب برای تولیدکنندگان حرفه‌ای محتوا و کسب درآمد از طریق تبلیغات است.

یوتیک به‌عنوان یکی از مطمئن ترین ارائه‌دهندگان اکانت‌های پریمیوم و اشتراکی، با پشتیبانی ۲۴ ساعته در تمام روزهای هفته و تخفیف‌های ویژه، توانسته است اعتماد و رضایت کاربران را به‌دست آورد. برای آگاهی از شرایط ویژه و بهره‌مندی از این امکانات، کافی است روی لینک خرید اشتراک پرمیوم یوتیوب کلیک کنید.

آیا می‌دانستید که یوتیک به انتخاب اول کاربران ایرانی برای خرید و تأیید اکانت‌ها تبدیل شده است؟

حالا که با قوانین یوتیوب آشنا شدید، یوتیک با کمترین کارمزد و پشتیبانی دائمی، خدماتی مطمئن به شما ارائه می‌دهد. اگر به دنبال خرید اکانت معتبر و ایمن هستید، خرید اکانت یوتیوب از یوتیک می‌تواند تجربه‌ای بی‌نظیر و مطمئن برای شما فراهم کند.

چقدر از این صفحه راضی بودید؟

روی این ستاره کلیک کنید برامون 👇

میانگین امتیازات / 5. ستاره ها:

اولین نفری باشید که به این صفحه ستاره میدید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *