برای دستیابی به موفقیت در سرمایهگذاری و معاملات، معاملهگران و تریدرها به تحلیل تکنیکال بازار با استفاده از انواع چارتها و جدولها نیاز دارند.با خرید اکانت تریدینگ ویو و بهره مندی از این ابزار و همچنین استفاده از آموزش تریدینگ ویو Trading View میتواند در این زمینه کمک شایانی به آنها بکند.
تریدینگ ویو یک نرمافزار نموداری تخصصی است که برای نیازهای سرمایهگذاران و تریدرها طراحی شده است. این برنامه اطلاعات اولیه و نمودارهای پایهای را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میدهد، اما برای استفاده کامل از تمام قابلیتهایش، لازم است که کاربران با نحوه عملکرد آن آشنا شوند که نیاز به آموزش تریدینگ ویو Trading View است. این ابزار میتواند در تصمیمگیریهای بهتر برای خرید ارز دیجیتال کمک کننده باشد.
برای آشنایی با سایت تریدینگ ویو و تفاوت اکانت های تریدینگ ویو حتما مقالات یوتیک را مطالعه کنید.
لیست عناوین مقاله
آموزش تریدینگ ویو Trading View
پیش از پرداختن به آموزش تریدینگ ویو Trading View و روشهای استفاده از پلتفرم تریدینگ ویو، مفید است که ابتدا با مفاهیم پایهای و ویژگیهای این نرمافزار آشنا شویم. تریدینگ ویو به عنوان یکی از برترین پلتفرمهای چارتینگ در جهان شناخته میشود که از طریق مرورگرهای وب قابل دسترسی است.
این پلتفرم با ارائه انواع افزونهها و ابزارها، امکانات ویژهای برای کاربران جهت ساخت و تحلیل نمودارها فراهم میکند و استانداردهای جدیدی در نمودارسازی، به ویژه برای بازارهای مالی، بنیان نهاده است.
کارگزاران بازار مالی اغلب با مشکلاتی نظیر پیچیدگی و محدودیت در قابلیتها و ابزارهای سفارشی در نرمافزارهای نمودارسازی خود مواجه هستند. TradingView به عنوان یک راهکار حرفهای و قابل شخصیسازی، این امکان را به تحلیلگران و فعالان بازار مالی میدهد که نمودارها را متناسب با نیازهای خود تنظیم کنند. همچنین، تریدینگ ویو یک بستر اجتماعی برای تریدرها فراهم میکند که در آموزش تریدینگ ویو Trading View به آنها اشاره می کنیم.
در این محیط، کاربران میتوانند دیگر تریدرها را دنبال کرده، از فعالیتهایشان مطلع شوند، به گفتگوهای انجمنی بپیوندند و محتواهای راهنماییشده توسط انجمن را مشاهده کنند. استفاده از این پلتفرم مستلزم پرداخت هزینه است و رایگان نمیباشد.
برای تریدرهایی که به دنبال فعالیتهای گسترده و حرفهای در بازارهای مالی هستند، این هزینه بخشی از سرمایهگذاری محسوب میشود و باید به طور جدی در نظر گرفته شود. در ادامه، به بررسی پلنهای اقتصادی پیشنهادی پلتفرم و انواع دسترسیها در حسابهای کاربری خواهیم پرداخت. همراه ما باشید برای آموزش تریدینگ ویو Trading View.
TradingView چه کاری انجام می دهد؟
TradingView پلتفرمی است که به شما امکان می دهد شاخص های فنی را سفارشی کنید ، نمودار ایجاد کنید و دارایی های مالی را تجزیه و تحلیل کنید. این اندیکاتورها الگوها، خطوط و اشکالی هستند که روزانه میلیون ها معامله گر از آنها استفاده می کنند. آموزش تریدینگ ویو Trading View کاملاً مبتنی بر مرورگر است و نیازی به دانلود مشتری نیست. همچنین در صورت تمایل به تجربه تلفن همراه، میتوانید یک برنامه برای iOS و Android دانلود کنید.
TradingView در سال 2011 در وسترویل، اوهایو راه اندازی شد و اکنون دارای یک پایگاه کاربر بزرگ است که تنها در سال 2020 هشت میلیون حساب ایجاد شده است. کاربران می توانند سهام، کالاها و ارزهای دیجیتال مختلف مانند بیت کوین را با یک حساب رایگان یا پولی نمودار و تجزیه و تحلیل کنند. پس از ایجاد استراتژی ها و الگوها، می توانید یافته های خود را در جامعه منتشر کنید. به این ترتیب، می توانید مهارت های خود را با بازخورد سایر اعضای TradingView ایجاد کنید.
چرا نحوه استفاده از تریدینگ ویو و آموزش تریدینگ ویو Trading View مهم است
متأسفانه، بسیاری از کارگزاران از ضررهای تریدرها سود میبرند و این مسئله در بازارهای مالی به عنوان یک واقعیت پذیرفته شده است. از این رو، کارگزاران تمایلی به ارائه یک بستر یا نرمافزار با ابزارهای سفارشی و نمودارهای دقیق و اختصاصی ندارند، چرا که این موضوع باعث میشود تریدرها هوشمندانهتر عمل کرده و در نتیجه سود کمتری برای کارگزاران به همراه داشته باشد.
پلتفرمهای چارتینگ مانند تریدینگ ویو و آموزش تریدینگ ویو Trading View با ارائه بهترین نمودارها به کاربران، در کاهش ریسک ضرر و هدایت آنها به سوی سودهای بیشتر کمک میکنند. هدف اصلی این پلتفرمها، توسعه توانایی کاربران در تحلیل نمودار و فهم درست از سرمایهگذاری است. با افزایش تجربیات مثبت کاربران، تعداد استفادهکنندگان از این پلتفرمها نیز رو به افزایش است.
بسیاری از نرمافزارهای اختصاصی کارگزاران به دلیل محدودیتهای شدید در سفارشیسازی نمودارها و ارائه چارتهای کمسود، توسط فعالان و تریدرها مورد استفاده قرار نمیگیرند. تجربیات گذشته نشان میدهد که اعتماد به این نرمافزارها غالباً به سود کمتر یا از دست دادن بخشی از سرمایهها منجر شده است.
در این مقاله آموزش تریدینگ ویو Trading View، ما به شما ابزارهای مهم این نرمافزار را معرفی میکنیم که میتوانند کارهای پنج دقیقهای را در پنج ثانیه انجام دهند. این ابزارهای اختصاصی، سادگی و کاربردی بودن پلتفرم تریدینگ ویو میتوانند به کاهش زمان صرفشده شما برای نمودارها کمک کنند.
آموزش تریدینگ ویو Trading View و ایجاد حساب کاربری
به منظور ایجاد حساب کاربری خود، مراحل زیر را دنبال کنید:
1. به وبسایت Trading View مراجعه کنید.
2. در بالای صفحه، در سمت راست، روی مستطیل آبی رنگ با عنوان “Start free trial” کلیک کنید.
3. پس از این مرحله، دستورالعملهای سادهای به شما ارائه میشود که با دنبال کردن آنها حساب کاربری شما به سرعت ایجاد خواهد شد.
حالا که حساب کاربری شما ایجاد شده است، میتوانید از تمامی ویژگیها و امکانات تریدینگ ویو با آموزش تریدینگ ویو بهرهمند شوید. این ویژگیها به چهار سطح مختلف تقسیمبندی شدهاند:
1. دسترسی Basic: برای تریدرها و سرمایهگذاران تازه وارد.
2. دسترسی Pro یا حرفهای: برای سرمایهگذاران و تریدرهای با سابقه بیشتر.
3. دسترسی Pro+ با تحلیلهای تکنیکال روزانه.
4. سطح Premium: با بالاترین میزان دقت و دسترسی به حداکثر دادهها.
هر یک از این پلنها هزینههای سالانه یا ماهانه خود را دارند و با پرداخت هزینه مربوطه، از امکانات ویژه هر سطح بهرهمند میشوید که با آموزش تریدینگ ویو به سادگی می توانید استفاده کنید. بهترین راه برای شروع این است که از سطح دسترسی ابتدایی و معمولی شروع کرده و با تجربه بیشتر، سطح دسترسی خود را با پرداخت هزینه ارتقا دهید.
برای ثبتنام در حساب کاربری، شما میتوانید از ایمیل یا حساب Google خود استفاده کنید. همچنین اگر حسابهای اجتماعی مانند LinkedIn، Twitter، Facebook یا Yahoo دارید، میتوانید از آنها نیز برای ثبتنام استفاده کنید.
حساب کاربری رایگان یا سطح دسترسی Basic امکانات زیر را ارائه میدهد:
– دسترسی به نمودارها.
– 3 شاخص در هر نمودار.
– ذخیرهسازی 1 layout نمودار.
– 1 قالب شاخص.
– 1 واچ لیست (لیست مشاهده) پیشرفته.
– 1 شاخص روی شاخص.
توجه داشته باشید که در حساب کاربری رایگان، تبلیغات نیز نمایش داده میشود. برای حذف تبلیغات، میتوانید یکی از پلنهای پولی را خریداری کنید. توصیه ما این است که اگر قصد استفاده جدی از تریدینگ ویو را دارید، یکی از پلنهای پولی را انتخاب کنید. همچنین میتوانید یکی از آنها را به مدت 30 روز رایگان تست کنید تا با امکانات ویژه آن آشنا شوید.
به طور کلی، سطح دسترسی به حساب کاربری شما امکانات بیشتری را فراهم میکند و میتوانید طبق نیاز و تجربه خود از آنها استفاده کنید.
آموزش تریدینگ ویو Trading View و نصب تریدینگ ویو بر روی دستگاههای تلفن همراه
طبق آنچه پیشتر اشاره شد در آموزش تریدینگ ویو Trading View، میتوان تریدینگ ویو را هم بر روی دستگاههای اندروید و هم بر روی iOS نصب کرد و از قابلیتهای آن بهره برد. فرآیند نصب این برنامه پیچیده نیست. پس از نصب تریدینگ ویو بر روی موبایل (با توجه به سیستم عامل دستگاه)، باید مراحل ثبت نام یا ورود به سیستم را دنبال کنیم، که همانند فرآیندی است که در نسخه وب آن توضیح داده شد.
آموزش تریدینگ ویو و معرفی کلی نمودارها
در آموزش تریدینگ ویو قبل از ورود به جزئیات انواع نمودارها، یک نکته اساسی و حیاتی در استفاده از پلتفرم تریدینگ ویو وجود دارد که باید ابتدا به آن توجه کنیم. در هر مرحلهای که تغییراتی در نمودارها ایجاد کنید، امکان لغو تغییرات و بازگشت به وضعیت قبلی وجود دارد. این کار را میتوان با استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl+Z (در ویندوز) یا Cmd+Z (در مک) انجام داد. همچنین در نوار ابزار بالایی محیط TradingView، میتوانید از گزینه “برگشت” نیز استفاده کنید. بنابراین، اگر در هر مرحله اشتباها تغییری اعمال کردید، به راحتی میتوانید آن را لغو کرده و به حالت قبلی بازگردید.
حالا که با این نکته مهم آشنا شدیم در آموزش تریدینگ ویو، میتوانیم به معرفی اجمالی نمودارها در تریدینگ ویو بپردازیم.
ویژگیهای تریدینگ ویو:
در تصویر بالا در آموزش تریدینگ ویو، بر روی هر یک از بخشهای مهم پلتفرم تریدینگ ویو یک شماره تعیین شده است که توضیحات زیر هر بخش را نشان میدهد:
1. نوار ابزار بالایی: در این بخش میتوانید فریم زمانی، شاخصها، طبقهبندیها (layouts) و موارد دیگر را پیدا کنید.
2. نوار ابزار چپ: این بخش شامل تمام ابزارهایی است که برای تغییرات روی نمودارها به کار میروند.
3. منطقه اصلی نمودار: در این قسمت تمام شاخصها و ابزارهای مورد استفاده در نمودارها قرار میگیرند.
4. منطقه واچ لیست: در این ناحیه میتوانید ارزهای جفتشده خود را همراه با لیست وضعیت آنها (واچ لیست) مشاهده کنید. همچنین ابزارهای مفیدی مانند تقویم اقتصادی، هشدارها و اعلانها نیز در اینجا قرار دارند.
5. نوار ابزار پایینی: این ناحیه بیشتر برای یادداشتبرداری و تستهای شخصی استفاده میشود. همچنین میتوانید از این ناحیه حساب کارگزار خود را به تریدینگ ویو متصل کنید، اما باید مجوز کارگزار را داشته باشید تا بتوانید به صورت مستقیم وارد معاملات شوید.
با این معرفی کلی، شما آماده به ورود به جزئیات بیشتر درباره نمودارها و استفاده از تریدینگ ویو هستید. در مراحل بعدی آموزش تریدینگ ویو، به انواع نمودارها و نحوه استفاده از آنها خواهیم پرداخت.
ناحیه نمودار اصلی در آموزش تریدینگ ویو
در آموزش تریدینگ ویو در ناحیه مربوط به نمودار اصلی، شما میتوانید از کلیدهای ترکیبی Ctrl+C یا Cmd+C (برای کپی) و Ctrl+V یا Cmd+V (برای پیست) استفاده کنید. این کلیدها در هنگام قراردادن مواردی مانند نواحی مقاومت یا نواحی حمایت در نمودار بسیار مفید هستند.
اگر برای اولین بار از تریدینگ ویو استفاده میکنید، ممکن است برخی از ویژگیهای ظاهری یا نمودارها به سلیقه شما نخورده باشند. به عنوان مثال، ممکن است شما ترجیح دهید از نمودارهای شمعی به جای نمودارهای خطی استفاده کنید یا تنظیمات رنگ و الگوی نمودار به سلیقه خودتان باشد. خوشبختانه، پلتفرم تریدینگ ویو به شما امکان سفارشیسازی اکثر موارد را میدهد.
برای سفارشیسازی نمودارها، کافی است در ناحیه نمودار اصلی (که با شماره ۳ در تصویر قبلی مشخص شده است)، راست کلیک کنید و گزینه “Settings” را انتخاب کنید. این کار باعث ورود شما به یک پنجره تنظیمات میشود که در آن میتوانید تمام جزئیات نمودار را تغییر دهید.
در این بخش از آموزش تریدینگ ویو، شما میتوانید مواردی مانند مقیاسها (Scales) را تنظیم کنید. برخی افراد ممکن است تمایل داشته باشند قیمت فعلی را به صورت دقیق مشاهده کنند، در حالی که دیگران فقط محور قیمت را برجسته کنند. با فعال یا غیرفعال کردن گزینه “System Last Value Label”، میتوانید این تنظیم را انجام دهید.
علاوه بر این، میتوانید تم نمودار را تغییر داده و از رنگها و الگوهای مختلف استفاده کنید. در قسمت “Chart Settings” سمت چپ، یک کادر به نام “Template” وجود دارد که از آن میتوانید برای تغییر تم و قالب نمودار استفاده کنید. توصیه میشود که برای شخصیسازی نمودارهای خود کمی زمان بگذارید و این فضای تجاری را به شکلی تماماً متناسب با سلیقه خودتان تنظیم کنید.
همچنین، در صورتی که بخواهید همه موارد را از روی صفحه حذف کنید و به حالت تمیز برگردانید، این کار بسیار ساده است. با راست کلیک کردن در ناحیه نمودار اصلی، میتوانید گزینه “Remove All Indicators” یا “Remove All Drawing Tools” را انتخاب کنید تا همه شاخصها یا ابزارهای ترسیم را در یک لحظه پاک کنید.
بنابراین، با استفاده از امکانات فوق در این قسمت از آموزش تریدینگ ویو، شما میتوانید نمودارهای خود را به دقت سفارشیسازی کرده و در صورت نیاز تغییرات را بازگردانید. این امکانات به شما اجازه میدهند تا نمودارهای خود را به شکلی کاملاً متناسب با نیازها و سلیقههای شما تنظیم کنید و از آنها بهرهبرداری کنید.
دیگر امکانات منوی راست کلیک در ناحیه نمودار اصلی در آموزش تریدینگ ویو
با آموزش تریدینگ ویو در محیط این نرم افزار، راست کلیک کردن شما به ابزارها و قابلیتهای متنوعی دسترسی میدهد. یکی از ویژگیها، قابلیت “Reset Chart” است. اگر تغییراتی انجام دادهاید که ابعاد نمودار شما را تغییر داده و میخواهید به حالت پیشفرض و نمایش نمودار شمعی بازگردید، با کلیک راست بر روی این گزینه، این کار را به راحتی انجام دهید.
از دیگر ویژگیهای مفید در منوی کلیک راست میتوان به “Add Alert” اشاره کرد در آموزش تریدینگ ویو. با استفاده از این قابلیت، شما میتوانید به دقت در نقطهای از نمودار کلیک کنید و یک هشدار (اعلان) ایجاد کنید. یک پنجره جدید باز میشود که در آن میتوانید تمام تنظیمات مربوط به اعلان را تغییر دهید، حتی میتوانید ارزش (value) را نیز تغییر دهید.
اعلانها و هشدارهای این نرم افزار به راحتی و با استفاده از روشهای مختلف ارسال میشوند، از جمله پاپ آپ (پنجرههای بازشو)، ایمیل، پیام کوتاه و نیز سیستمعاملهای همراه (هم Android و هم iOS). اما برای ارسال پیامک به وسیله این نرم افزار، حساب کاربری شما باید از نوع “premium” باشد که دسترسی بالاتری را فراهم میکند. پس از انجام این کار، با کلیک روی “create”، میتوانید اعلان خود را تنظیم کنید.
یکی از ویژگیهای ویژه دیگر منوی کلیک راست، اضافه کردن آسان جفت ارزیها (مانند بیتکوین / دلار آمریکا یا بیت کوین / یورو) به واچ لیست (لیست مشاهده) است.
منوی راست کلیک در تریدینگ ویو دارای قابلیتهای متعدد دیگری نیز است، اما در اینجا تنها به معرفی مهمترین و پرکاربردترین ویژگیها و قابلیتها اکتفا کردیم.
نکته بسیار حیاتی برای کاربران تریدینگ ویو که به ترید ارزهای دیجیتال مشغول هستند در آموزش تریدینگ ویو!
اگر از تریدرهای ارز دیجیتال هستید و تصمیم به آموزش تریدینگ ویو دارید، یکی از بخشهای جذاب مقاله به شما توصیه میشود.
بسیاری از کاربران این پلتفرم را برای ساخت نمودارهایی به منظور ترید (خرید و فروش) ارزهای دیجیتال استفاده میکنند. برای این کار، شما باید مقیاس نمودار خود را درون برنامه به مقیاس لگاریتمی (Logarithmic) تغییر دهید. تریدرهای حوزه رمزارزها هرگز نباید فراموش کنند که این تغییر را انجام دهند. به راحتی میتوانید این تنظیم را از طریق منوی کلیک راست انجام دهید، همانند تصویر زیر نمایش داده شده است.
ویژگیهای نوار ابزار بالایی در آموزش تریدینگ ویو
در این آموزش تریدینگ ویو، به تحلیل امکانات موجود در نوار ابزار بالای پلتفرم میپردازیم. این نوار دارای انواع ابزارها و ویژگیهاست، گرچه نیازی به استفاده از همه آنها نیست. در این بخش، به معرفی ابزارهای کلیدی نوار بالایی میپردازیم.
برای راحتی کاربران و شناخت دقیق تر از هر یک از این ابزارها، تصاویر نوار ابزار را با شمارهگذاری توضیح دادهایم:
اولین گام در این قسمت آموزش تریدینگ ویو، تغییر نمودارهای میلهای مطابق با ترجیحات شخصی است. در این بخش، انواع نمودارهای میلهای، شمعی، خطی و غیره قابل انتخاب هستند که در تصویر با شماره ۲ مشخص شدهاند. کاربران معمولاً از این قابلیت برای تغییر یکباره نمودارهای میلهای استفاده میکنند.
گزینههای مربوط به فریمهای زمانی در سمت چپ نوار ابزار قرار دارند و در تصویر با شماره ۱ نشان داده شدهاند. فریمهای زمانی در تریدینگ ویو از ۱ ثانیه تا ۱ ماه متغیر هستند. کاربران نسخه رایگان نمیتوانند فریمهای زمانی را سفارشی کنند، که این محدودیت در نرمافزارهای نمودارسازی اختصاصی نیز وجود دارد.
بنابراین، بعد از آشنایی با اجزای مختلف تریدینگ ویو، توصیه میشود که کاربران حساب کاربری خود را به سطح Pro ارتقا دهند تا بتوانند به راحتی فریمهای زمانی را تغییر دهند.
هنگام استفاده از فریمهای زمانی، با کلیک بر روی ستاره در سمت راست، آن فریم به عنوان مورد علاقه انتخاب میشود و در بالای نمودار قرار میگیرد برای دسترسی سریع و آسان.
این قابلیت در تحلیلها بسیار مفید است، زیرا امکان مرور سریع تمام فریمهای زمانی را فراهم میکند، که این کار به شما کمک میکند تا در کمترین زمان ممکن به اطلاعات قیمتی دست یابید.
یکی دیگر از گزینههای کاربردی نوار ابزار بالایی در آموزش تریدینگ ویو، گزینهی شاخصها است که در تصویر با شماره ۳ معرفی شده است. این گزینه فهرستی از شاخصهای رایج در معاملات ارزهای دیجیتال و سایر بازارهای مالی را در اختیار شما قرار میدهد، ویژگی بسیار مفیدی از تریدینگ ویو. شما میتوانید با جستجوی نام شاخص مورد نظر، فهرستی از شاخصهای موجود را مشاهده کنید. این شاخصها در یک پنجره پاپ آپ نمایش داده میشوند. همچنین، امکان حذف یا بازگرداندن شاخصها با استفاده از کلید ترکیبی ctrl+z وجود دارد.
کنار گزینه شاخصها، گزینههای قالب و هشدار با شمارههای ۴ و ۵ مشخص شدهاند. گزینه هشدار، که در محیط نمودار اصلی کاربرد دارد، برای ایجاد اعلانهای مرتبط با شرایط معین بازار به کار میرود.
گزینه بعدی در ادامه آموزش تریدینگ ویو، که با شماره ۶ علامتگذاری شده و شبیه به یک مربع است، بیشتر جنبه کیفی و ظاهری دارد. این گزینه به شما امکان میدهد که صفحه را به بخشهای مختلف تقسیم کنید، برای مثال، برای مقایسه جفتهای ارزی مختلف. این امکان برای حسابهای کاربری پولی فعال است و به ترتیب در سطوح مختلف کاربری، امکان مقایسه ۲، ۴ و ۸ جفت ارزی را میدهد.
گزینه بعدی، شماره ۷، به شما اجازه میدهد تغییرات نمودار خود را در فضای ابری ذخیره کنید. این ویژگی اجازه میدهد تا تمام تغییرات ایجادشده در نمودار و دیگر بخشها ذخیره شوند، هرچند که محدودیتهایی بر اساس نوع حساب کاربری برای ذخیره برخی طرحها وجود دارد.
دو گزینه آخر، با شمارههای ۸ و ۹، مربوط به ابزار Properties و Full screen هستند. Properties به شما اجازه دسترسی به تنظیمات ظاهری نمودار را میدهد، در حالی که Full screen نمودار را در حالت تمام صفحه نمایش میدهد. برای خروج از حالت تمام صفحه، میتوانید دکمه escape (esc) را فشار دهید.
آموزش یک ترفند ساده و حرفهای برای دسترسی به فریمهای زمانی متفاوت در آموزش تریدینگ ویو
در این بخش از آموزش تریدینگ ویو، به بررسی یک تکنیک خاص میپردازیم که توسط کاربران حرفهای برای دسترسی به فریمهای زمانی خاص به کار گرفته میشود. این ترفند شامل تایپ یک عدد خاص است که به شکل پنجرهای بازشو در صفحه نمایش ظاهر میشود.
در آموزش تریدینگ ویو برای تغییر فریمهای زمانی، میتوانید عدد مربوطه را تایپ کنید که به طور پیشفرض به دقایق اشاره دارد. اما با استفاده از نشانههای “d” برای روز، “w” برای هفته و “m” برای ماه، میتوانید به سادگی فریمهای زمانی بلندتر را انتخاب کنید. قبل از انتخاب فریم زمانی (دقیقه، روز، هفته یا ماه)، عدد مورد نظر خود را تایپ کرده و سپس دکمه enter را فشار دهید.
به عنوان مثال، برای مشاهده فریم زمانی دو روزه، کافی است “d2” را تایپ کرده و دکمه enter را فشار دهید. این روش برای دسترسی به فریمهای زمانی خاص که ممکن است در لیست مورد علاقه شما نباشند، بسیار مفید است. با استفاده از این ترفند، به سرعت میتوانید فریم زمانی دلخواه خود را با فرمت مذکور مشاهده کنید.
آموزش تریدینگ ویو و بررسی نوار ابزار سمت راست و کاربردهای آن
نوار ابزار سمت راست در آموزش تریدینگ ویو عمدتاً برای کاربران پیشرفته و حرفهای طراحی شده است، زیرا حاوی اطلاعات و کادرهای متنوع است که ممکن است برای مبتدیان در ابتدا چندان کاربردی نباشد. در این بخش، به بررسی برخی از مهمترین ویژگیها و عملکردهای این نوار میپردازیم.
در آموزش تریدینگ ویو ابتدا به کادرهای Details و Headlines میپردازیم که در تصویر با رنگ زرد هایلایت شدهاند. شما میتوانید اندازه این پنجرهها را تغییر دهید یا در صورت عدم نیاز، آنها را به سمت پایین صفحه بکشید تا از دید مخفی شوند.
در کادر Details، اطلاعات دقیقی درباره جفتهای ارزی خود مشاهده خواهید کرد. در کادر Headlines نیز آخرین اخبار مرتبط با جفت ارزی مورد نظرتان نمایش داده میشود، مثلاً برای جفت ارزی بیت کوین / دلار آمریکا، اخبار مرتبط با این دو نمایش داده خواهد شد. توجه داشته باشید که اخبار نمایش داده شده لزوماً جدیدترین یا بهروزترین نیستند و میتوانید در صورت نیاز کادر را ببندید.
در ادامه آموزش تریدینگ ویو در بخش بالای این دو کادر، کادر دیگری به نام واچ لیست (لیست مشاهده) قرار دارد که اطلاعات لحظهای مانند قیمت و درصد تغییرات جفتهای ارزی مورد علاقه شما را نمایش میدهد. در این بخش نیز، محدودیتهایی برای سطوح مختلف حسابهای کاربری وجود دارد. شما میتوانید جفتهای ارزی را در واچ لیست جابجا کنید، مرتبسازی کنید یا با استفاده از علامت x در کنار هرکدام، آنها را از لیست حذف کنید.
نوار ابزار سمت راست در پلتفرم تریدینگ ویو اغلب برای کاربران حرفهای و باتجربه طراحی شده است و حاوی اطلاعات و ویژگیهای پیشرفتهای است. در این بخش آموزش تریدینگ ویو، به تشریح چگونگی استفاده از این ابزارها میپردازیم.
برای اضافه کردن جفتهای ارزی جدید به واچ لیست، میتوانید از گزینه Add Symbol استفاده کنید که در بالای واچ لیست قرار دارد. با وارد کردن نام ارز مورد نظر، مثلاً با تایپ “BTC”، لیست طولانی از جفتهای مربوط به Bitcoin نمایش داده میشود.
با انتخاب بازار هدف مربوطه، میتوانید این لیست را محدودتر کنید. برای مثال، با انتخاب تب cryptocurrency، لیست را به جفتهای ارزی مرتبط با این حوزه محدود میکنید.
هنگام انتخاب جفتها، به ارائهدهندگان اطلاعات توجه کنید، زیرا دقت و بهروز بودن اطلاعات به اعتبار ارائهدهنده بستگی دارد. مثلاً Coinbase، Bitfinex و Bitstamp از جمله ارائهدهندگان جفت بیت کوین / دلار آمریکا هستند. با تایپ “BTCUSD” میتوانید لیست جفتها را ببینید و گزینه موردنظر خود را انتخاب کنید.
استفاده از کارگزار (صرافی) خود برای اضافه کردن جفتهای ارزی به واچ لیست توصیه میشود. با این حال، برخی کارگزاران ممکن است در لیست وجود نداشته باشند. به همین دلیل، بهتر است با کارگزارهای شناختهشده و معتبر کار کنید.
واچ لیست ابزاری است که اغلب توسط کارگزاران اختصاصی ارائه نمیشود، اما به کاربران حرفهای کمک میکند تا تحلیلهای دقیقتر و بهروزتری داشته باشند.
در نوار ابزار سمت راست در آموزش تریدینگ ویو، قسمت اعلانها نیز وجود دارد که پیشتر توضیح داده شده است. تقویم اقتصادی یکی دیگر از ابزارهای مهم است که رویدادهای مالی را لیست میکند. این بخش برای تریدرهای حرفهای ضروری است.
گزینه بعدی، راهنما، برای مطالعه میانبرها یا تماس با پشتیبانی استفاده میشود. همچنین گزینههای مربوط به بخش Social برای مباحثه و شرکت در انجمن وجود دارد که بیشتر برای کاربران حرفهای مناسب است.
آموزش تریدینگ ویو و کار با نوار ابزار ترسیم در سمت چپ پلتفرم
در این بخش از آموزش تریدینگ ویو شما قادر هستید هر یک از ابزارها را به نوار ابزار مورد نظرتان بیفزایید. با کلیک بر روی نشان ستاره، این ابزارها در دسترس شما قرار میگیرند. اگر نوار ابزار مورد علاقهتان در بخش بالای صفحه نیست، میتوانید با کلیک راست و رفتن به بخش ابزارهای ترسیم (Drawing Tools) و انتخاب نوار ابزار مورد علاقه ترسیمات (Favorite Drawings Toolbar)، آن را ایجاد کنید.
ابزارهایی که تاکنون در نوارهای ابزار بالا یا کنار صفحه معرفی شدهاند در آموزش تریدینگ ویو، در ترسیم نمودار نقشی نداشتهاند. در مقابل، نوار ابزار سمت چپ در TradingView برای ترسیم نمودارها حائز اهمیت است. این نوار، گرچه گزینههای کمتری دارد، اما استفاده از ابزارهای آن بسیار متداول است.
نخستین گزینه در نوار ابزار سمت چپ بالای TradingView، تنظیمات پروفایل است. اینجا میتوانید تغییرات مربوط به پروفایل خود را اعمال کنید. هر چند کاربران به ندرت به این بخش مراجعه میکنند، اما آگاهی از مکان و کاربرد آن مفید است.
زیر گزینه تغییرات پروفایل، گزینهای به نام crosshair قرار دارد که اجازه میدهد اشارهگر موس را به شکلهای مختلفی مانند نقطه، پیکان و غیره تغییر دهید. کمی پایینتر، گزینه Linetools وجود دارد که شامل ابزارهای ترسیمی متنوعی مانند خطوط روند، خطوط افقی و عمودی پرکاربرد، کانالهای موازی و غیره است.
ابزار horizontal line برای رسم خطوط افقی و ابزار vertical line برای خطوط عمودی به کار میروند. همچنین، ابزارهای Parallel Channel و Flat Top/Bottom برای ایجاد کانالهای برجسته روی نمودار استفاده میشوند.
در آموزش تریدینگ ویو برای اضافه کردن چندین کانال به نمودار، میتوانید از کلیدهای ترکیبی ctrl-c و ctrl-v استفاده کنید که در صرفهجویی در وقت برای قرار دادن خطوط مهم و مناطق مقاومت و حمایت کمک میکند.
گزینههای بعدی به شما در قرار دادن شاخصها روی نمودار کمک کرده و امکان ترسیم اشکال مختلف را فراهم میکنند. به عنوان مثال، گزینه pitchfork مجموعهای از ابزارهای فیبوناتچی را برای تحلیل در اختیار شما قرار میدهد. این گزینهها پیچیدگی خاصی ندارند و به راحتی قابل آزمایش هستند تا با پلتفرم TradingView آشنا شوید.
گزینه بعدی که در منوی سمت چپ TradingView معرفی میکنیم، یک ابزار کاربردی و مؤثر است در آموزش تریدینگ ویو که در تصویر زیر مشخص شده است.
این گزینه به شما دسترسی به دو ابزار مهم و قدرتمند یعنی Long Position و Short Position را فراهم میکند. این ابزارها امکان قرار دادن حد ضرر (استاپ لاس)، نقطه ورود (اینتری) و حد سود (تیک پرافیت) بر روی نمودار را به شما میدهند. همچنین، تعداد پیپها در حد ضرر و جمعآوری سود (حد سود) و نسبت ریسک به پاداش (RR) را محاسبه میکنند.
در آموزش تریدینگ ویو با استفاده از این ابزار، دیگر نیازی به صرف وقت برای محاسبه نسبت ریسک به پاداش (RR) ندارید. این یکی از مزایای برجسته تریدینگ ویو است. پس از استفاده از این ابزار، با دوبار کلیک روی آن، پنجرهای حاوی تمام اطلاعات مربوط به معامله باز میشود.
برای فعالان بازارهای مالی، زمان برابر با پول است و صرفهجویی در زمان به معنای داشتن فرصت بیشتر برای کسب سود است. از این رو، این ابزار میتواند به شما در افزایش سوددهی کمک کند. بررسیها نشان دادهاند که تریدینگ ویو تنها پلتفرمی است که چنین ابزاری را در اختیار کاربران قرار میدهد. کارگزاران معمولاً چنین ابزاری را در برنامههای خود ارائه نمیکنند.
در ادامه آموزش تریدینگ ویو، گزینه ruler با شکل یک خطکش قرار دارد. این ابزار کوچک و مفید به شما اجازه میدهد تا تعداد پیپها و تعداد روزهایی که یک ناحیه خاص از نمودار پوشش داده است را اندازهگیری کنید. برای استفاده از این ابزار، کافی است کلید شیفت سمت چپ صفحه کلید را نگه داشته و با موس کلیک و بکشید.
در انتهای نوار ابزار سمت چپ تریدینگ ویو، گزینه حذف با شکل یک سطل زباله قرار دارد که از آن برای حذف شاخصها، ابزارهای ترسیم و غیره استفاده میشود.
اینها مهمترین گزینههای نوار ابزار سمت چپ در تریدینگ ویو بودند که در آموزش تریدینگ ویو سعی کردیم به تمام آنها اشاره کنیم. سایر گزینهها نیز کاربردهای محدودتری دارند. اگر در ابتدا کار با تریدینگ ویو، کاربرد یا مکان ابزارها رافراموش کنید، میتوانید از منوی کلیک راست برای یافتن گزینههای مشابه استفاده کنید. با گذشت زمان و کار با نوار ابزار سمت چپ، به تمام گزینهها و ابزارهای آن تسلط خواهید یافت.
آموزش تریدینگ ویو نوار ابزار پایینی
در آموزش تریدینگ ویو، نوار ابزار پایینی نقش مهمی در دسترسی به دادهها و اطلاعات مختلف ایفا میکند. این نوار ممکن است به دلیل گستردگی اطلاعاتش برای کاربران تازهکار کمی پیچیده به نظر رسد. اما بسیاری از کاربران به اکثر این اطلاعات توجه زیادی نمیکنند.
اگر مایلید، میتوانید با کوچکتر کردن این نوار، آن را از دید خود خارج کنید. با این حال، برخی ابزارهای مفیدی در این نوار وجود دارند که در ادامه به آنها پرداختهایم. در تصویر زیر، نوار ابزار پایینی را با هایلایت قرمز رنگ نمایش دادهایم.
در آموزش تریدینگ ویو اولین موردی که در این نوار باید به آن پرداخته شود، ناحیه زمانی است که در بالای سمت راست کادر قرمز رنگ تصویر قرار دارد. شما میتوانید این ناحیه را به محدوده دلخواه خود تغییر دهید. این ناحیه به صورت خودکار تنظیم میشود، بنابراین هرجا که باشید، تنظیمات آن برای شما مناسب خواهد بود. این ویژگی برای زمانی که در سفر هستید یا یک حساب کاربری را با دیگران به اشتراک گذاشتهاید بسیار کاربردی است.
در کنار ناحیه زمانی (سمت راست)، چند گزینه با نامهای ext، %، log و auto قرار دارند. این گزینهها به عنوان تنظیمات محور نمودار عمل میکنند. قبلاً بیان کردیم که باید برای نمودارهای رمزارزها از مقیاس لگاریتمی استفاده کنید، که دقیقاً همین کار را میتوانید از طریق منوی راست کلیک در ناحیه اصلی نمودار نیز انجام دهید.
در این قسمت از آموزش تریدینگ ویو با استفاده از آیکون کوچک دوربین که در پایینتر از باکس قبلی قرار دارد، میتوانید از نمودار اصلی خود اسکرین شات بگیرید. این برای ثبت معاملات، دادهها یا به اشتراکگذاری نمودار با دیگران مفید است. با کلیک بر روی گزینه اسکرین شات، سریعاً یک URL تصویری ایجاد میشود که میتوانید آن را ذخیره کنید یا در شبکههای اجتماعی مانند توییتر به اشتراک بگذارید.Publish Idea یکی دیگر از گزینههای نوار ابزار پایینی است که به جنبه اجتماعی و اشتراکگذاری در انجمنهای تریدینگ ویو اختصاص دارد.
در بخش چپ نوار ابزار پایینی آموزش تریدینگ ویو، گزینهای با نام Go to قرار دارد که به شما اجازه میدهد به یک زمان خاص یا تاریخ مشخص در نمودار پرش کنید. در مجاورت این گزینه، جعبهای با گزینههای متعدد مدت زمان وجود دارد که این ابزار یکی از سریعترین راهها برای بررسی جفتهای ارزی در بازههای زمانی مختلف است. به عنوان مثال، با کلیک بر روی گزینه All، تمام حرکات قیمتی جفت ارزی از زمانی که قابل معامله بوده نمایش داده میشود. با انتخاب هر یک از این گزینههای مدت زمان، فریم زمانی نمودار نیز تغییر میکند.
در ادامه آموزش تریدینگ ویو این ابزار برای سرمایهگذاران و معاملهگران بلندمدت بسیار مناسب است، زیرا با استفاده از مدتهای زمانی بلندتر، میتوانید رفتار کلی قیمت را در بازههای زمانی متفاوت تحلیل کنید. این روش به شما کمک میکند تا پیشبینیهای بعدی قیمت را نیز دنبال کنید.
Trading Panel یکی دیگر از گزینههای نوار ابزار پایینی است که در باکس زیر گزینه Go to قرار دارد. Trading Panel یک ابزار جذاب است که به شما امکان میدهد با انتخاب Paper Trading، عملاً از یک حساب آزمایشی در تریدینگ ویو استفاده کنید. اگر این گزینه را انتخاب کردهاید و میخواهید به حساب کارگزار خود متصل شوید، باید از سمت راست روی آیکون چرخدنده کلیک کرده و Select Another Broker را انتخاب کنید.
اگر کارگزار شما با تریدینگ ویو همکاری داشته باشد، امکان معامله در تریدینگ ویو بدون نیاز به ورود به پلتفرم اختصاصی کارگزار وجود دارد. با وجود اینکه بسیاری از کارگزاران با تریدینگ ویو همکاری نمیکنند، تعداد آنهایی که همکاری میکنند در ماههای اخیر در حال افزایش است.
برای اتصال حسابهای خود به تریدینگ ویو، باید روی آیکون کارگزار خود در تب Trading Panel کلیک کرده و اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید. با مطالعه راهنمای کارگزار، از جزئیات و نحوه این اتصال آگاهی پیدا میکنید. برخی از کارگزاران ممکن است تنها نیاز به وارد کردن اطلاعات حساب کاربری داشته باشند، در حالی که برخی دیگر ممکن است نیاز به API key داشته باشند.
کاربردهای تریدینگ ویو و آموزش تریدینگ ویو
آموزش تریدینگ ویو را با هم بررسی کردیم و نکات کلیدی استفاده از این پلتفرم را برایتان توضیح دادیم. مهم است بدانید که تریدینگ ویو کاربردهای متعددی دارد که در حال حاضر مورد استفاده قرار میگیرد. اگر به دنبال انجام معاملات حرفهای در بازارهای ارز دیجیتال یا فارکس هستید، میتوانید از این امکانات در آموزش تریدینگ ویو برای بهبود عملکردتان بهره ببرید. در مقاله آموزش تریدینگ ویو، تلاش کردیم تا کاربرد این پلتفرم را تا حدودی برایتان شرح دهیم. با آگاهی از کاربردهای تریدینگ ویو، شما قادر خواهید بود به صورت کاملاً حرفهای از این سایت استفاده کنید. از جمله اصلیترین کاربردهای تریدینگ ویو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
– برای تحلیل تکنیکال، همانطور که قبلاً اشاره کردیم، میتوانید از این پلتفرم استفاده کنید. تریدینگ ویو ابزارها و اندیکاتورهای کامل و جامعی را برای تحلیل تکنیکال به صورت رایگان در اختیار شما قرار میدهد. این سایت همچنین به عنوان مرجع اصلی نمودارهای قیمت ارزهای دیجیتال و جفت ارزهای بازار فارکس شناخته میشود.
– برای مشاهده سیگنالهای فارکس و ارز دیجیتال، میتوانید از خدمات این سایت بهره ببرید.
– امکان دسترسی به تحلیلها و معاملات سایر تریدرها را نیز خواهید داشت.
– اخبار و اطلاعات بهروز مربوط به بازار ارز دیجیتال و فارکس را در دسترس خواهید داشت.
– در صورت نیاز، میتوانید پلتفرم معاملاتی خود، چه بروکر فارکس باشد یا صرافیهای ارز دیجیتال، را به این پلتفرم متصل کرده و مستقیماً از تریدینگ ویو معامله انجام دهید.
تریدینگ ویو کاربردهای تخصصی دیگری نیز دارد که بیشتر برای کاربران خاص تعریف شده است. بیشتر فعالان بازار ارز دیجیتال و فارکس برای رسیدن به اهداف خود در این بازارها از خدمات تریدینگ ویو استفاده میکنند. اگر تحلیلگر یاتریدر حرفهای در بازار فارکس یا ارز دیجیتال هستید، میتوانید با ارائه تحلیلهای خود در این سایت درآمد کسب کنید.
سیگنالهای ارز دیجیتال در تریدینگ ویو
یکی از کاربردهای مهم سایت تریدینگ ویو که پیشتر در آموزش تریدینگ ویو به آن اشاره کردیم، استفاده از سیگنالهای ارز دیجیتال است. در این پلتفرم، شما قادر خواهید بود به راحتی سیگنالهای مختلف ارز دیجیتال را دریافت و مشاهده کنید، که این امر میتواند به انجام معاملات بسیار بهینه در بازار ارز دیجیتال منجر شود.
تحلیلگران و معاملهگران حرفهای بازار ارز دیجیتال تحلیلهای خود را به صورت عکس و متن در این پلتفرم به اشتراک میگذارند. با مشاهده این تحلیلها، شما میتوانید متناسب با تحلیل شخصی خود از آنها به عنوان سیگنالهای ارز دیجیتال استفاده کنید. البته، باید توجه داشت که نه همه تحلیلها و سیگنالهای ارائه شده در تریدینگ ویو دارای اعتبار بالا هستند و ممکن است شامل چالشها و اشتباهاتی باشند. در واقع، شما نیز میتوانید به عنوان یک تحلیلگر یا تریدر در تریدینگ ویو فعالیت کنید و تحلیلهای خود را برای سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
برای ارزیابی میزان دقت و تسلط تریدرهای مختلف، میتوانید گذشته تحلیلها و سیگنالهای آنها را بررسی کرده و از تحلیلها و تریدهای کسانی که در گذشته عملکرد خوبی داشتهاند، استفاده کنید. توجه داشته باشید که حتی یک تریدر حرفهای ارز دیجیتال نیز نمیتواند همیشه موفق باشد و احتمال خطا در تریدها برای هر کسی در هر جایگاهی وجود دارد. همانطور که در مقاله اشتباهات رایج ترید در ارز دیجیتال ذکر شده، استفاده بدون تحقیق و تحلیل از سیگنالهای دیگران میتواند مشکلات بسیاری برای شما ایجاد کند.
سیگنالهای فارکس در سایت تریدینگ ویو و آموزش تریدینگ ویو
استفاده از سیگنالهای فارکس در سایت تریدینگ ویو یکی دیگر از کاربردهای آن است در آموزش تریدینگ ویو. برای کاربران ایرانی، معاملات در بازار فارکس با چالشهای متعددی همراه است. برای انجام معاملات بیخطر و ایمن در بازار فارکس، ابتدا باید دوره آموزش فارکس را به صورت حرفهای طی کرده و سپس به دنبال استفاده از روشهای مختلف برای افزایش تسلط و بهبود کیفیت معاملات خود باشید.
مشاهده تحلیلهای تحلیلگران با سابقه یکی از روشهایی است که به شما کمک میکند تا سودهای بهتری در بازار فارکس کسب کرده و معاملات خود را بهبود ببخشید. با مشاهده تحلیلهای انجام شده توسط سایر کاربران برای جفت ارزهای فارکس، هم با دیدگاه عمومی در مورد نوسانات آنها آشنا شده و هم با استراتژیها و روشهای جدید معاملاتی در بازار فارکس آشنا خواهید شد.
با این حال، ما توصیه میکنیم که بدون گذراندن آموزشهای حرفهای، از تحلیلها و سیگنالهای فارکس در تریدینگ ویو استفاده نکنید. عدم اجرای دقیق این سیگنالها میتواند به افزایش چالشهای معاملاتی شما منجر شود.
اتصال بروکر فارکس یا صرافیهای ارز دیجیتال به تریدینگ ویو در آموزش تریدینگ ویو
یکی دیگر از کاربردهای مهم سایت تریدینگ ویو که در آموزش تریدینگ ویو به آن اشاره می کنیم، امکان اتصال بروکر فارکس یا صرافیهای ارز دیجیتال به این سایت برای انجام معاملات به صورت مستقیم است. تریدینگ ویو این امکان را فراهم کرده است که به برخی از معتبرترین بروکرهای فارکس و صرافیهای ارز دیجیتال متصل شوید، و از این طریق مشخصات حساب کاربری خود را در صرافی یا بروکر مورد نظرتان در حساب کاربری خود در تریدینگ ویو مشاهده کنید.
این کاربرد برای کسانی که میخواهند از امکانات گسترده سایت تریدینگ ویو برای انجام معاملات و تحلیلهای خود در بازار فارکس یا ارز دیجیتال استفاده کنند، امنیت قابل توجهی به همراه دارد. همچنین، این ویژگی میتواند به عنوان یک نشانه از اعتبار بیشتر صرافی یا بروکر مورد نظر شما در نظر گرفته شود. تریدینگ ویو به تمام صرافیها و بروکرها اجازه اتصال نمیدهد، بلکه تنها آن دسته از بروکرها و صرافیهایی که معتبر هستند و خدمات با کیفیت ارائه میکنند، میتوانند به سیستم اتصال این سایت وارد شوند.
آموزش تریدینگ ویو و نحوه استفاده از تحلیل های سایت
در این بخش آموزش تریدینگ ویو، راهنماییهایی برای استفاده از تحلیلهای سایت تریدینگ ویو ارائه شده است. ابتدا، برای دسترسی به تحلیلهای دیگران در این سایت، باید از طریق بخش Community به گزینه Trade ideas رفته و بازار مورد نظر خود را انتخاب کنید. در این نمونه، بازار کریپتوکارنسی انتخاب شده است. در این قسمت، میتوانید تحلیلهای مختلف افراد در مورد ارزهای دیجیتال متفاوت را مشاهده کنید.
سپس، با انتخاب تحلیل مورد نظر، توضیحات مربوط به آن را میتوانید ببینید. برای اطمینان از درستی تحلیل منتشر شده تا زمان حاضر، کافی است بر روی گزینهای که در تصویر مشخص شده کلیک کنید.
در بخش بعدی آموزش تریدینگ ویو، با کلیک کردن بر روی این گزینه، نمودار قیمت بهروزرسانی شده و مشخص میکند که آیا تحلیل منتشر شده درست بوده یا خیر. در مثال ذکر شده، بازار خلاف پیشبینی حرکت کرده است. این بخش به بررسی جزئیات تحلیل کارشناسان و تحلیل کاربران در سایت تریدینگ ویو میپردازد.
آموزش تریدینگ ویو برای چه گروه هایی مناسب هست
1.آموزش تریدینگ ویو برای افرادی که به دنبال نمودار قیمت برای ترید در بازار ارزهای دیجیتال هستند.
2. کسانی که میخواهند بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال را تحلیل کنند و به دنبال یک منبع مفید در این زمینه هستند.
3. افراد فعال در بازار فارکس که پس از گذراندن دورههای آموزشی فارکس، به دنبال مشاهده نمودار قیمت جفتهای ارزی میگردند.
4. کسانی که میخواهند نمودار و قیمت بیت کوین را با سایر ارزهای دیجیتال معروف مقایسه کنند.
5. افرادی که علاقهمند به استفاده از ابزارهای مختلف مورد نیاز برای تحلیل تکنیکال هستند.
مزایا و معایب TradingView
TradingView تنها یک انتخاب از بین بسیاری از گزینه ها در مورد غربالگری دارایی است. اکثر آنها مجموعه مشابهی از ابزارهای نمودار و معاملات را ارائه می دهند، اما اجازه دهید نگاهی به جنبه های اصلی بیندازیم در آموزش تریدینگ ویو. TradingView مطمئناً برخی از کارها را به خوبی انجام می دهد، اما جا برای بهبود نیز وجود دارد.
مزایا
نمودار HTML5 – در آموزش تریدینگ ویو هر دستگاهی با مرورگر اینترنت می تواند به TradingView دسترسی داشته باشد. شما نیازی به نصب نرم افزار ندارید و می توانید نمودارهای خود را در هر جایی مشاهده کنید.
عضویت رایگان – هر کسی می تواند به اکثر ویژگی های موجود دسترسی داشته باشد.
سیستم هشدار سمت سرور – اگر یک هشدار تنظیم کنید، TradingView آن را در سرورهای خود پیگیری می کند. برای دریافت اعلانهای هشدار، نیازی به باز بودن TradingView ندارید.
سازگاری بایننس – در حالی که نمی توانید از وب سایت TradingView به Binance دسترسی پیدا کنید، می توانید از TradingView در رابط کاربری تجاری Binance استفاده کنید. شما می توانید به راحتی با بایننس کریپتو بخرید و بفروشید و همچنین نمودارهایی را در پرواز ایجاد کنید.
اسکریپت ها – کاربران پیشرفته تر می توانند نشانگرهای سفارشی ذخیره شده در سرورهای TradingView ایجاد کنند.در آموزش تریدینگ ویو این ویژگی با استفاده از Pine Script، زبان برنامهنویسی سفارشی TradingView که استفاده از آن ساده است، ایجاد میشود.
انتخاب دارایی – مقدار قابل توجهی از سهام، اوراق بهادار، کالاها و اطلاعات فارکس در نمودار موجود است. ما در اینجا فقط به ارزهای دیجیتال محدود نمی شویم!
بک تست – هنگامی که یک استراتژی را توسعه دادید، آزمایش بک تست با استفاده از ویژگی داخلی آسان است.
معایب
مسائل مربوط به انجمن – در حالی که مفهوم تب Streams and Ideas جالب است، کیفیت چیزهایی که خواهید یافت بسیار متفاوت است. بسیاری از توصیه های داده شده بسیار گمانه زنی هستند و برای کاربران جدید چندان مفید نیستند. بخش نظرات همچنین دارای ترول گاه به گاه است.
پشتیبانی مشتری – انجمن TradingView معمولاً مشکلات مربوط به پشتیبانی مشتری TradingView را گزارش می کند.در آموزش تریدینگ ویو فقط مشتریانی که پرداخت می کنند می توانند مشکلاتی را ایجاد کنند و کاربران رایگان هیچ پشتیبانی دریافت نمی کنند.
ادغام کارگزاری – TradingView برخی از کارگزاران و پلتفرم های معاملاتی را در خود جای داده است، اما گزینه ها هنوز کاملاً محدود هستند.
جمع بندی
با توجه به افزایش استفاده از تریدینگ ویو، بسیاری از کارگزاران برجسته دنیا به تدریج در حال برقراری همکاری با این پلتفرم هستند. پس، انتظار میرود که در آینده نزدیک، این ابزار در تریدینگ ویو به یکی از پرطرفدارترین قابلیتها تبدیل شود و با خرید اکانت تریدینگ ویو می توانید از تمام امکانات آن بهره مند بشین.
در این آموزش تریدینگ ویو، ما تلاش کردیم بهترین و مفیدترین بخشها و ابزارهای این نرمافزار مبتنی بر مرورگر را معرفی کنیم. بخشهایی که در این مقاله اشاره نشدهاند، ابزارهای محدودتر با قابلیتهای محدودتری بودهاند که تأثیر زیادی بر بهبود عملکرد کاربران مبتدی در تریدینگ ویو نداشتهاند. البته، ابزارهایی که به آنها اشاره نشده در این آموزش تریدینگ ویو، با استفاده از روشهایی که در مقاله ذکر شدهاند، به راحتی قابل شناسایی و آزمایش هستند. در نهایت، اگر با تریدینگ ویو مشکلی دارید، میتوانید آن را با مشاورین ما در مجموعه یوتیک در میان بگذارید.
مقالات مرتبط با آموزش تریدینگ ویو